Choď na obsah Choď na menu
 


Ahoj,Moje meno je Martin Bureš a bývam v Jablonovom okres Malacky.Narodil som sa v Lučenci a v roku 1997 sme sa sem presťahovali kôli starej mame.Preto ešte značka OM7ALS.Rádiotechnike sa venujem už od malička lebo i moj otec bol kedysi rádioamatérom ale fungoval iba pod Svazarmom v Brne..

Ja som mal v podstate 15 rokov keď sa som sa začal úplne zaujímať o vysielanie na pásmach.Ako skaut som sa k tomu prvý krát dostal keď bola YOTA a to mi priam učarovalo.Vtedy som bol v klube OM3RMY a s operátorom Romanom OM2RC,s ktorým som do teraz dobrý priateľ.On ma viedol pri získavaní licencie. Myslím, že je mi dosť veľkou oporou pri teoretické znalosti ale i praktické.. Vďaka Roman

No a teraz ma občas počuť napásmch ako Fone ale väčšinou fungujem ako PSK mód.Činnosť ako PSK je veľmi zaujímavá ale poniektorí rádioamatéri neuznávajú tento systém lebo je to komunikácia medzi počítačmi a nie ľuďmi..Plne ích chápem lebo naši starši rádioamatéri fungovali iba s morse kľúčom a mikrofónom.No a keď som spomenul Morseovku tak sa ju učím lebo naozaj o morseovky stačí pár W či mW a človek sa dovolá hoc i na mars(keby nebola Ionosféra a nevzniklo by zakrivenie vlny :-) ).Tak toľko o mne....

                Prajem Vám krásny deň a tešim sa na spoločné stretnutia či na pásme alebo na spoločných akciách.

Martin Bureš OM7ALS

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Far up Blood Persuade - Hypertension

(ADramoredads, 12. 10. 2018 20:30)

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-du-cialis-generique-en-pharmacie/

Can you remain in effect the stress

(ADramoredads, 28. 9. 2018 11:17)

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-de-france/

Blood Coerce : Blood require table

(AFluifySlutt, 6. 7. 2018 10:16)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-cialis-20mg-pharmacie-paris/